Welkom bij Autorijschool van de Sande!

Welkom bij Autorijschool van de Sande!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site.

Hopelijk vind je datgene wat je zoekt.

  • Leuk, heel veel succes

    Ingrid
  • Wat goed, voor jezelf begonnen! Succes!

    Sandra
  • Heel veel succes en vooral veel plezier!

    Jillz

Rijopleiding In Stappen

Ik ben gecertificeerd Ris instructeur en geef les volgens de Ris methode.

Vaste instructeur en vaste lesauto

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwd raakt met mij en de lesauto. Daarom heb je tijdens de rijopleiding een vaste instructeur, die enthousiast en gemotiveerd is en jou naar het praktijkexamen begeleidt.

Opfriscursus

Wel in het bezit van het rijbewijs, maar lang niet gereden en een opfriscursus nodig?

Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Ben je onzeker en weet je niet meer precies wat bepaalde verkeersborden betekenen en hoe hard je waar mag rijden, neem dan gerust contact met me op. We gaan dan samen een route rijden en gaan de situaties opzoeken waar je moeite mee hebt. Of het nu parkeren, invoegen, uitvoegen of een andere vaardigheid betreft, het kan allemaal aan bod komen.

TussenTijdse Toets (TTT)

Bij de opleiding voor het praktijkexamen kunnen vorderingen getest worden met een TussenTijdse Toets. Deze toets is niet verplicht, maar raad ik zeker aan.

Reguliere opleiding

Het is mogelijk om één keer, maar ook meerdere keren per week rijlessen te nemen. Alles kan, niets moet. Lessen van 1,5 uur hebben mijn voorkeur. In overleg kan de lesduur aangepast worden.

Iedereen heeft het druk met van alles en nog wat. Toch adviseer ik je om iedere week te lessen.

Spoedopleiding

Het aantal lessen dat je nodig hebt bepaalt uiteindelijk de duur van de rijopleiding. Bij mijn spoedopleiding moet je denken aan minimaal 4 rijlessen per week. Dit kunnen losse lesuren of blokuren zijn. Er zal nooit meer dan 2 lesuren achter elkaar gelest worden. Dit in verband met concentratie verlies en behoud van focus. Belangrijk is wel dat je overdag beschikbaar bent.